BOOTCAMP KIDS

MOVE! BOOTCAMP KIDS (6-12 jaar)

Vanaf april 2019 zal Bootcamp Vlissingen beginnen met kids lessen. Elke maandag om 16 uur en woensdag om 16 uur zal er vanaf de Kanovijver in Vlissingen een leuke les worden verzorgd. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn welkom.

Ilona de Groote en Ivo van den Broeke gaan deze lessen verzorgen. De eerste week van april is er een gratis introductieweek. Op maandag 1 en woensdag 3 april kunnen kinderen gratis meedoen. Heb je interesse stuur ons snel een mailtje op info@talentsupportpt.nl of bel 0630028337.

 

Wat is MOVE! bootcamp kids:

MOVE Bootcamp kids is de nieuwste en leukste sport in Vlissingen voor kinderen.

Wij willen kinderen meer aan het bewegen krijgen door onze trainingen.

Bootcamp is opdrukken, sprinten, spelletjes doen, hardlopen, touwtrekken, traplopen, estafettes en klimmen en klauteren. We doen dit in het bos, op het strand en over de duinen van Vlissingen. Je gaat samen sporten met andere kinderen onder begeleiding van een enthousiaste Bootcamp trainer. Je leert alle belangrijke technieken en bewegingen van Bootcamp, je doet wedstrijdjes tegen andere kinderen en we doen veel verschillende spelletjes zodat jouw kracht en conditie verbetert.

Wanneer is het:

Het gehele jaar door kun jij op maandag van 16 uur tot 17 uur en woensdag van 16 uur tot 17 uur sporten. We starten elke training vanaf de Kanovijver in Vlissingen.

Op maandag 1 en woensdag 3 april is er een gratis introductieweek. Daarna starten de wekelijkse trainingen. Wil je kind daarna beginnen, dat is ook prima, het is altijd mogelijk om één gratis proefles te doen.

Wat kost het:

Je kunt een rittenkaart of abonnement kopen voor jouw kind. We hebben een 10 rittenkaart en abonnementen van 1 x per week, 2 x per week of onbeperkt. De rittenkaarten zijn maximaal 3 maanden geldig en de abonnementen zijn voor een periode van minimaal 3 maanden.

10 rittenkaart: 50,-                             (5,- per les)

1 x per week: 10,- per maand           (2,50 per les, 5 tegoeden per maand)

2 x per week: 20,- per maand           (2,50 per les, 10 tegoeden per maand)

Onbeperkt:     30,- per maand

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Is jouw kind enthousiast na de introtrainingen van 1 en 3 april dan kun je via ons inschrijfsysteem een account aanmaken en een product kopen. Dit gaat allemaal digitaal via WODAPP. Dit leggen we je graag persoonlijk uit bij één van de trainingen.